Möbelteknik - historien...

Möbelteknik är ett svenskt företag med kvalitativ och proffsig struktur som har hjälpt många stora och små restauranger, hotell, pizzerior, caféer, att lyckas i sin verksamhet. Vi tillverkar för flera länder, men för det mesta arbetar vi inom Sverige.

Med vår 14 åriga erfarenhet vill vi ge dig full service, bästa lösningar, mycket korta leveranser, möjligheten att designa självt och förstås rätta priser.

Inovativa trender och design!

Möbelteknik erbjuder proffsiga trend skapare och designers som formar intressanta miljöer för restaurang, hotell, offentliga platser, caféer och andra verksamheter. Vi har även nyckelfärdiga lösningar som är flexibla att anpassa just för Dig. Vår önskan är att alltid hjälpa kunder med helhetslösningar så att dem sparar tid och pengar.

Svensk kvalitet och egen produktion!

Vår största styrka är vårt sätt att arbeta med kostnads effektiva lösningar som har lång erfarenhet av att arbeta enligt svenska normer och system där kvalité sätts i fokus.

  • Vi garanterar alltid leverans i tid.
  • Våra produkter kommer från egen produktion med lågt pris som fördel
  • Kunderna erbjuds alltid den bästa möjliga service med en flexibel leverans och montering.
  • :-) Och slutligen ... Vi anstränger oss att göra vårt bästa så att du som kund blir tillfredsställd när du väljer oss som partner!

Välkommen att ringa oss med din förfrågan